Kurskveld 3

Jeg som skulle bli så fokusert, så flink til å ta pauser, bare være så flink og dyktig- det gikk ikke.

Jeg kjørte med en venninne- den gode nyheten er at synes å kjøre den bilen var helt greit. Dog måtte hun knusekose Billy før vi kunne dra:)

Kom i god tid,og siden jeg ikke hadde fått med meg at vi hadde teori først, ble det til at hun måtte være med på teoridelen- allerede dere slet vi med stresset og opphisselsen.

Vel inne så bare kikket hun på andre, var ikke på nett- så jeg dro frem en leke for å få bedre kontakt og det fikk jeg. Men det ble vel noget mer uhemmet enn vi trengte. Altså er ikke leke det beste, fikk også påsnakk fra instruktør ang lek.

Ellers var jeg teit mesteparten av kurset, glemte å kose meg, leke og ha det gøy. Ble sugd inn i FLINK PIKE syndromet, min hund må prestere.

Og Prima presterte hun, og jobba knallbra. Det var bare det at mor ikke var helt på nett, og Prima var ikke på nett hvis vi ikke gjorde noe. Da var det å slenge seg i båndet, hoppe på vegg, eller meg, surre seg i linene, pip osv.

Kjente at jeg verken hadde overskudd eller lyst til å jobbe med den pøbelvalpen, FLINK PIKE syndromet mitt fikk seg en kraftig smekk. Hjalp jo ikke at hun stakk fra fellesdekk for å leke med en annen hund. Der fikk du den fordi du ikke hørte etter på valpen din, og hoppet noen mil i treningen. …

Men igjen for et arbeidsjern jeg har fått- bare føler jeg henger så sørgelig etter.

OG det er tydelig at hallen er blitt en stressplass( og ja stress kan være både postivt og negativt) for med en gang vi er ute så er hun rolig, kontaktbar, og slapper av i kroppen.

ÅH; URK AHHHHHHHHHH……….. Men Prima er PRIMAVinterbilderjan14 063

9 tanker om “Kurskveld 3

 1. bordertroppen

  Må le litt for meg selv, tenker at du ikke synes det er så mye å le av men…. Var på kurs med Tuvatrollet. Kjente instuktøren, han visste hva jeg hadde oppnådd med Tess. Fikk også «flink jente syndromet» men trollet var ikke med på den. Hun var totalt bajas både den kvelden og flere andre kurskvelder. Et eksempel, trente kontakt, plutselig ser hun noe i øyekroken og måtte bare hilse. At vi trente var helt ute av valpehodet. Med andre ord, du er ikke alene. Bare husk, det er bøllene som blir de aller beste til slutt !!!

  Svar
 2. Prima Innleggsforfatter

  Takk og den trengte jeg. Prima hadde det definitivt gøyere på kurset enn meg:) Men skal huske det med at: bøllene blir best til slutt:)

  Svar
 3. Ingrid

  ELSKER jaktgolden, men det er ikke til å skyve under en stol at de krever litt kontakttrening for å være morsomme på trening 😉

  Svar
 4. Therese

  Drit i øvelser. Det er aldri for sent å lære dem nye øvelser. Det de trenger å lære seg når de er unge er kontakt, kontroll og fokus. Og arbeidsglede selvfølgelig, men det høres ikke akkurat ut som dere har mangel på det hehe 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s