Siste kurskveld, litt bilder.

Siste kurskveld, og vi gikk ut med eksamen i tull og tøys og masse galskap.

Jeg har ikke vært fornøyd med kurset, og har tidevis ikke vært fornøyd med hunden – men det er helt og holdent min feil. Det er ikke lett for blondiner å gå fra Lada til Porsche:/

Men Prima har en utrolig arbeidskapasitet, og arbeidslyst- det bar blir litt mye armer og bein av og til:)

Så er det opp til føreren å få kontrollen. Jeg har fått mye mellom henda, nå må jeg lære meg styring( og litt bremsing) Jeg er utrolig heldig!!!!

Jeg må finne meg en måte å trene på som jeg er komfortabel med, som jeg skjønner og som jeg liker. Jeg må få en instruktør eller personer som er på nett med det. Jeg må få et treningsmiljø som faktisk tiltaler meg, og gir meg treningslyst.
Akkurat nå sliter jeg med motivasjonen, og har mistet lysten fullstendig til å trene, noe som er synd og skam med en slik god hund.

Men her er litt bilder fra kurset.

KURSKVELD

 

Men jeg har en fantastisk hund,  hun er utrolig herlig, morsom og en skikkelig partysvenske. Hun er med på alt- da er det godt at akkurat nå er det mye fysisk- lek og mye mosjon. Og hun elsker turer i skog og fjell. Og hun elsker å leke med vennene sine.

Jeg var så heldig å få trene litt med Siv Svendsen og hennes hunder- noe som er fascinerende. Og det var så gøy at jeg skjønte at med godt treningsmiljø og mulighet så kunne jeg nok få lyst til å trene igjen.

 

Men jeg gir ikke opp. Jeg har som regel at jeg det første året gir alt når det gjelder valpen, en får så mye igjen for det. Så jeg klarer nok ikke å holde meg unna kurs, får bare prøve et anna sted. Og vi trener mye triks, det er gøy, avslappende og lite alvor- ingen som kan si vi gjør ting feil.

Beklager surt innlegg, sånn er det bare av og til.

 

11 tanker om “Siste kurskveld, litt bilder.

 1. doggiezen

  Guro har «studert» i mange år hos Siv Svendsen og Elin Søisdal Gjeruldsen. Vi liker best tull og tøys, men har alltid hatt lyst til å prøve oss på Sørlandsapellen. Vi har ikke kunnet fordi vi ikke klarte båndføringa før bikkja var 6 år. Nå kan det hende at vi melder oss på en gang – bare for gøy!

  Svar
 2. mintoller1

  Siv Svendsen er flink:) det hadde vært spennende å høre hva du ikke var fornøyd med på kurset? Og hva du ser på som et bra treningsmiljø:) og ja jeg er helt enig det har alt å si for motivasjonen og gleden !!

  Svar
  1. Prima Innleggsforfatter

   Vil bare poengtere at jeg ikke GIKK kurs med SIV Svendsen, en helt annen instruktør. SIV Svendsen er rå å trene med!!!

   Kræsj i treningsmåter og hundebehandling tenker jeg var de store tingene for meg.

   Svar
   1. mintoller1

    jepp skjønte at det ikke var med SIV 😀

    yes det er ikke alltid man har de treningsmåtene og da blir det fort kræsj og man sitter igjen med en vond følelese.

 3. Lill-Iren

  Det var trist å lese at du har mistet treningsmotivsjonen 😦 Men jeg tipper du finner tilbake til den, det høres ikke ut som du har tenkt å gi deg 😉 For meg hjelper det å lese noen inspirerende hundeblogger og å se treningsvideoer på youtube av Siv Svendsen og Klickerklok.

  Og det med riktige treningsmetoder er kjempeviktig! Nå er det så mange meninger ute og går at det er stor sjanse for at men havner på et sted som ikke passer dersom man melder seg på et tilfeldig kurs. Jeg kan anbefale online kursene hos Klickerklok, Fanny Gott og Thomas Stokke har samme treningstanker som Siv Svendsen. Du finner oversikt over kursene her: http://www.klickerklok.se/kurser/

  Også kan du vel sjekke om nærmeste canis avdeling holder kurs?

  Lykke til videre:)

  Svar
 4. bordertroppen

  Veldig synd når man slutter et kurs med å miste lysten til å trene. Jeg kan tenke meg at en jaktgolden har omtrent samme aktivitetsnivå som borderen. Første året er en prøvelse, plutselig går det masse framover, så virker det som de ikke har lært noen ting. Det går seg til, stå på og kos deg med gullet. Som du vet har vi fått en valp som ikke har opplevd noen ting i sitt 5 mnd. liv. Det går veldig fort fram om dagen med henne men jeg ser at hun allerede, etter bare tre uker hos oss, har begynt å strekke grenser. Tar det helt med ro og lar henne oppleve verden, så får jeg lære henne litt etterhvert.

  Svar
 5. Åsa, Ferdinand og Katla

  Bare det å innse at man er på feil kurs, er jo en erfaring i seg selv. Da vet du i alle fall hva du vil ha. Jeg håper du brukte innsikten til å få mest mulig ut av kurset på tross av… 🙂 Og klart du heller vil ha Siv med latter, lek og glede. Det skal jo være gøy!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s