To rallytreninger denne uka- som per nå ikke er så langt kommet

I går trente jeg for meg selv, og slengte rett og slett ut noen skilter i hytt og pine. Og gikk i hytt og pine også. Men fikk noen fine stå under marsj, og noen veldig fine sitt el ligg, gå rundt.

Fikk også fin flyt imellom skiltene. Mye belønning.

I dag ble det bane med treningsgjengen, KL 2, og den var gøyal men slitsom. Det var tildels trangt- greit å trene på det også, og mange nye skilter med lite forskjell imellom hva som sto på de- spennende og slitsomt. Fikk to gode runder, ho var skikkelig på idag, og var med. Fikk tålig fin flyt, litt stopp pga nye skilt. Men veldig deilig å ha runder som jeg følte det var gøy og hund var med. Vi fikk tilogmed applaus:)

Ellers har vi hatt en fin tur med en venninne, Prima fikk drikke fra vasken, party sier Prima. Og fikk frossen fiskepudding- da er livet fint. Matlysten virker å være tilbake, og ho virker som ho er i god form. Fysisk er hun per nå godt muskulert, og det blir deilig å få trent ho mer, nå kan jeg ta i litt mer og presse henne- gleder meg. Synes det er veldig gøy med fysisk trening av hund.

Imorgen er det meldt regn, da tror jeg det blir rolig. På torsdag er det kurs igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s